Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


uj viccek

2011.05.10

377.jpg

 

 Szórakozott professzor 
A szórakozott professzorhoz így szól a felesége munkába indulás előtt: 
- Ne felejtsd el, hogy elköltözünk az új lakásba. Délután gyere egyből oda, mert a régi lakás üres lesz. A prof persze elfelejti, és megérkezvén, tűnődve dörmög a bajsza alatt az üres lakásban: 
- Aha, tehát nem jó helyen járok. De mit is mondott az asszony, hova költözünk? 
Mivel nem jut eszébe az új cím, kimegy az utcára, ahol meglát egy kislányt. Megszólítja. 
- Kislány! Nem láttál erre egy teherautót sok bútorral megpakolva? 
- De igen! - válaszolja a kislány. 
- És nem tudod véletlenül, hova mentek? 
- Dehogynem, apa. Gyere, megmutatom!

 

A férfi amikor alszik álmába megjelenik egy manó és azt mondja neki: -Na akkor most pisilünk. És mire a férfi felkel tiszta víz az ágya. A férfi elmegy egy orvoshoz és elmondja neki,hogy mi a baja. Mire az orvos ezt mondja: -Kedves uram a megoldás az ha jön a manó maga mondja neki,hogy nem pisilek. A férfi este már nagyon várja a manót és az jön is. -Na akkor most pisilünk. Mire a férfi: -Nem pisilek. -Akkor kakilunk.

 

Doktor úr! Van biztos szer terhesség ellen? - Persze, hogy van. - válaszol az orvos - Egy pohár hideg vizet kell inni. - Elötte, vagy utána? - Helyette.

 

Anyósa temetésérôl érkezik haza a vô, amikor hatalmas vihar támad. Dörög,villámlik és a szél egy darab zsindelyt is fejére sodor a ház tetejérôl. A vő felnéz, jól megszemléli a sötét, viharos égboltot és igy szól: - Na, úgy látszik felért!