Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RECEPTEK

2009.11.02

Kép

 

Finom receptek cimü weblaprol

Hozzávalók:
18-20 sós palacsinta,
5 adag paprikáscsirke,
10 dkg vaj,
3 dl tejföl,
só,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
fél cs. petrezselyemzöld,
őrölt bors.

Elkészítés:

      A paprikáscsirke mártásából a húst kiszedve bőrét lehúzzuk. Kicsontozva finomra daráljuk. Serpenyőben vajat melegítünk, belerakjuk a húst, kis borssal, sóval, finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítve 10-15 percig pihentetjük, a palacsintákra kenjük, feltekerjük. Tűzálló tálba rakva leöntjük a mártással. Szeletelt paradicsommal, zöldpaprikával díszítve kis tejföllel meglocsoljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.